45-годишната съпруга на Брус Уилис Ема Хеминг публикува снимка със съпруга

...
45-годишната съпруга на Брус Уилис Ема Хеминг публикува снимка със съпруга
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис го поздрави за годишнина от сватбата им и показа нови СНИМКИ

45-годишната брачна половинка на Брус Уилис Ема Хеминг публикува снимка със брачна половинка си на страницата си в Instagram по мотив 16-ата годишнина от сватбата им.

На фотографията тя целува брачна половинка си по бузата, а на втората той се обляга на бузата ѝ. Снимките на двойката са направени по време на почивката им в тропиците.

Жената е облечена в къса синя риза с дълги ръкави, която акцентира стройните й крайници. Тя добавя визията със сандали и слънчеви очила, а дългата си коса е прибрала в стегнат кок.

Уилис от своя страна е облечен в зелена риза с копчета, къси панталони и бежова шапка.

" 16 години с този специфичен мъж. "  Моята обич и боготворене към него единствено нарастват “, гласи надписът.

Актьорът и моделът се срещнаха за първи път през 2007 година и незабавно започнаха да се срещат. Преди Ема да се появи в живота му, Брус беше женен за колежката си Деми Мур. Бракът им продължава от 1987 година до 2000 година, а след раздялата им са в другарски връзки. Двойката има три възрастни дъщери, Румър, Скаут и Талула, и внучка.

През 2009 година Хеминг и Уилис се ожениха, а сватбената гала се организира на Търкс и Кайкос, островите, обичани от холивудските бохеми.

Сега двойката отглежда 11-годишната щерка Мейбъл и деветгодишната Евелин.

Брус Уилис се бори с фронтотемпорална деменция от съвсем две години, която лекарите го диагностицираха година след първичното разкриване на афазия. Сега положението му продължава да се утежнява, като съгласно околните той губи отзивчиви умения, не постоянно разпознава хората и приказва зле.

След като научи за диагнозата, актьорът напусна професията и също така продаде забележителна част от парцелите си, с цел да обезпечи прехраната на фамилията си. Той рядко се появява на обществено място, предпочитайки да прекарва време с обичаните си хора.

Ема постоянно споделя възприятията си за протичащото се в своя блог, с цел да поддържа други хора, чиито родственици имат същата диагноза.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР